Rydning på Bellahøjmarken – hvad med biodiversiteten?
Debat_web.png
Hvad med at pleje dyrelivet ved at lade buskadset mellem træer huse småfugle, insekter mm

Der beskæres vildt og inderligt på Bellahøjmarken. De, der styrer processen, vil nok mene, at der ryddes op, men var det ikke bedre at rydde alt det rod op, som desværre er smidt overalt.
Det er da kun en fordel med grøn bevoksning rundt om pladsen i stedet for kommunal totalrydning.

Hvad med at pleje dyrelivet ved at lade buskadset mellem træer huse småfugle, insekter mm. Det arbejder man hårdt på i andre kommuner, og vi har fulgt udsendelser om det på TV. Hvorfor ikke i Brønshøj.

Brug dog i stedet kræfterne på at rydde affald, og sæt gerne nogle skraldespande op. Der findes ikke en eneste på marken.

1 kommentar om “Rydning på Bellahøjmarken – hvad med biodiversiteten?”

 1. A. Bekat siger:

  De sidste par år er der blevet ført en kommunal “krig” mod alt hvad der minder om sammenhængende bevoksning, krat og ethvert sted, hvor mere end to træer står ved siden af hinanden.

  Årsagen er ikke, at biodiversiteten skal ødelægges, eller at vi mennesker skal frarøves vores få tilbageværende rekreative pletter (selvom dette er de eneste resultater, der opnås ved disse meningsløse og fuldstændigt irrationelle tiltag).

  Nej, årsagen er et desperat og magtesløst forsøg på “tryghedsskabende tiltag”, sat i værk af inkompetente og angste politikere. Myndighederne mener nemlig, at der gemmer sig store flokke af utilpassede unge mennesker i ethvert buskads, hvor de står og sælger stoffer og stikker med knive til stor imaginær gene for Hr og Fru Danmark.

  Så ethvert sted, hvor der vokser en tilpas stor mængde grønt til at en person potentielt kan befinde sig nogenlunde uset, skal ifølge myndighedernes strategi destrueres, og erstattes med en lygtepæl og et overvågningskamera.

  Dette er blot endnu et eksempel på hvorledes vi accepterer at få frataget vores frihed, glæde og sidste sørgelige rester af natur, fordi “de voksne passer på os” (det tror vi nemlig er nødvendigt, fordi vi bliver manipuleret til at være bange hele tiden).

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top