Har glemt metro til Brønshøj
letbane.jpg

Lokaludvalget vil gerne have en samlet trafikplan for bydelen - og blande sig i debatten om letbane, metro eller busser. Illustration: COWI

Illustration: COWI
Trafikplanlægning Ikke et ord om hverken metro eller letbane i infrastrukturplanen

Regeringens udspil til plan til udbygning af infrastrukturen til 160 milliarder kr. indeholder ikke forslag om en metroforbindelse til Brønshøj og Husum – en letbane gennem bydelen er heller ikke nævnt.

Til gengæld foreslås et såkaldt vendespor ved Carlsberg Station, som betyder, at S-toget på Frederikssundsstrækningen engang i fremtiden kan få 12 tog i timen som de øvrige strækninger på S-banen. I dag er der på strækningen ni tog i timen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top