Forslag om motorvej helt til Frederikssund
Bilkø-Hillerødmotorvejen-1.jpg

Bilkø Hillerødmotorvejen: foto Peter Kentworthy

Her kø på Hillerødmotorveje. Foto: Peter Kenworthy
Infrastrukturplanen kan også have effekt i Brønshøj-Husum

Regeringens udspil til en ny infrastrukturplan under navnet ”Danmark Fremad” er fremlagt. 

Der er lagt op til en langsigtet planlægning frem mod 2035, og at der afsættes 160 milliarder kr. til nye investeringer. Pengene skal blandt andet gå til kollektiv transport, vejnettet, cyklisme, støjbekæmpelse, lade-infrastruktur og trafiksikkerhed.

Blandt de konkrete forslag er anlæg af Frederikssundsmotorvejens 3. etape fra Tværvej til Frederikssund. Et anlæg der muligvis også kan have indflydelse på trafikken på Frederikssundsvej i Brønshøj-Husum.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top