Vil fremme kunsten i gadebilledet
Gavlmaleri.jpg

På cykelturen i december kom man blandt andet forbi nogle af de festlige gavlmalerier i KV-kvarteret. Foto: Erik Nielsen

Kunst i det offentlige rum skal indgå i dialogen om udvikling af byen

Efter forslag fra socialdemokraterne, har Borgerrepræsentationen pålagt forvaltningerne at lade kunstnerisk udsmykning i offentlige rum og på offentligt tilgængelige private arealer indgå i deres dialog med grundejere i forbindelse med lokalplanlægning og kommuneplantillæg.

Motiveringen for forslaget var, at berige de københavnske kvarterer, særligt i nye byudviklingsområder, hvor der er behov for kunstnerisk udsmykning såsom skulpturer, facademalerier mm. for at bringe liv og sjæl til områderne.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top