fsb vil bekæmpe ensomhed
Tingbjerg-20-46-18.jpg

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Foto: Kaj Bonne
Boligselskabet fsb har fået penge til tre projekter, der skal bekæmpe ensomhed i Tingbjerg.

 Pengene kommer fra Kulturministeriets Vær Med-pulje, der går til aktiviteter, som modvirker ensomhed i almene boligområder. I Tingbjerg drejer det sig om ”Stjernestunder”, hvor deltagerne i alle aldre mødes i små samtalegrupper, hvor (livs)historier er omdrejningspunktet. Grupperne mødes til fælles arrangementer fx spisning eller foredrag.

Det handler også om ”Scenekunst og fodbold for fællesskab”, hvor børn og voksne fra Tingbjerg mødes til legedage og besøg på Det Lille Teater. Målet er at skabe grundlag for nye fællesskaber og rekruttering til fodboldklubber i lokalområdet.

Projekterne kører under områdets boligsociale helhedsplan, og interesserede kan høre mere hos Den boligsociale helhedsplan Tingbjerg-Utterslevhuse, der ligger i Tingbjerg Forum, Midtfløjene 16 eller hos Gert Korvig, mail gk@fsb.dk.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top