Usikker fremtid for ”De lysende sten”
de-lysende-sten.jpg
beskadiget Lysinstallationen 'De lysende sten', som blev sat op i 2014 for at skabe opmærksomhed til en ønsket cykelsti på Kobbelvænget, har nu en meget usikker fremtid selvom de er blevet til et varetegn i området

I forbindelse med etableringen af Husumforbindelsen, er lysinstallationen ”De lysende sten” langs Kobbelvænget blevet nedtaget. Brønshøj-Husum Lokaludvalg fremsendte i november sidste år et brev til Teknik- og Miljøudvalget på Rådhuset med ønske om, at de lysende sten bevares.

Status p.t. er, at ’De lysende sten’ er blevet deponeret i kommunens materielgård indtil videre. ’De lysende sten’ er blevet beskadiget under flytningen, og hvis det lykkes at finde midler til reetablering, skal omkostninger til reparation derfor indregnes.

De Lysende Sten som er et lys-kunstværk, den største sten er den store bobbel her på hjørnet af Frederikssundsvej og Kobbelvænget, skal flyttes. ingen ved endnu hvor til. Foto: Kaj Bonne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top