Flere klager over skolen
konflikt-maegling-twist--scaled-e1610358047343.jpg

Profiles of serious employees looking at each other

Der skal etableres en central konfliktmægling, efter at skolelederne oplever stigning i antallet af klager

En henvendelse til politikerne i Uddannelses- og Ungdomsudvalget på Københavns Rådhus fra Københavns Skolederforening, er nu medvirkende til, at der etableres en central konfliktmægling, når det går i hårknude mellem forældre og en institution eller en skole. Samtidigt oprettes en central klageenhed for skriftlige klager.

Baggrunden er, at skolelederne med stadig stigende bekymring ser en tydelig stigning i klager, med blandt andet den konsekvens at skoleledere og andre ansatte må bruge meget tid på klagesvar og redegørelser. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top