Fastelavnsbollerne er landet
lagkagehuset_Fastelavn_9504_LowRes-scaled-e1611312118292.jpg
Pressefoto af Lagkagehuset
Hos Lagkagehuset er der også fastelavnsboller. I år med en ny variant

En af årets sjoveste og hyggeligste højtider for børn og barnlige sjæle kulminerer fastelavnssøndag, 14. februar 2021, og rigtig mange ser især frem til at smage årets fastelavnsboller.

– Vi synes jo fastelavnsboller smager så godt, at de ikke kun skal spises lige omkring fastelavnssøndag. Derfor kan du allerede nu sætte tænderne i både gammeldags, wienerbrøds- og flødeskumsfastelavnsboller i Lagkagehuset i hele landet, fortæller Lagkagehuset i en pressemeddelelse.

Udvalget hos Lagkagehuset som ligger på Brønshøj Torv består af klassikeren over dem alle; den gammeldags fastelavnsbolle, som er en bløddej bagt med creme og med chokolade på toppen. Men der er også alle dem fra flødeskumsfamilien, hvor der ud over de sædvanlige bliver lanceret en nyhed i år: fastelavnsbollen med kaffe og saltkaramel.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top