Prisvindende børnejazz
Jorden_rundt_pressefoto.png
Jazzkoncerter Musik er for børn – alle børn i hele Brønshøj, ja endda på hele kloden, uanset kultur, sprog eller farve! Sådan lyder børnejazz-koncertens mantra

Jorden rundt med Malene Kjærgård har lige vundet en Danish Music Award for årets bedste børnekoncert. Lørdag d. 12. december kl. 14 giver orkestret lokale børn en musikalsk rejse gennem forskellige musikkulturer i Kulturhuset Pilegården.

Rejsekuffertens hemmeligheder

Forsangeren Malene er på ferie hos sin morfar. Tiden står stille og hun keder sig. Derfor går hun på opdagelse på morfarens gamle loft. Her finder hun hans store, gamle rejsekuffert, som indeholder souvenirs og fund fra alle hans rejser i hele verden.
Til koncerten hjælper børnene med Malene med at undersøge kuffertens indhold og børnene bliver ført ind i små historier om de respektive lande. Der venter en togtur igennem Rusland, en byfest på øen Triniadad, en slapper på stranden på Copacabana, tromme- og dansefest i Ghana og en cykeltur igennem København.

Musikerne i Jorden Rundt er: Malene Kjærgård (vokal), Maj Berit Guassora (trompet og håndvåben), Johannes Blöndal Wamberg (guitar), Tobias Dall Mikkelsen (kontrabas) og Tira Skamby (percussion). Billetter fås på pilegaarden.kk.dk. Koncerten gennemføres siddende og med stolerækker efter de gældende restriktioner.

Jazz for voksne

Koncerten er den del af en koncertrække præsenteret af foreningen JAZZiVÆRK, der også står bag Brønshøj Sommer Jazz. Udover koncerten med Jorden Rundt venter der to koncerter med nogle af Danmarks mest eminente sangerinder.
Koncerten med Randi Laubek den 12/12 kl 20, er desværre allerede udsolgt, og der er få billetter til koncerten med Dicte den 18/12 kl 20.
Koncerterne arrangeres af JAZZiVÆRK i samarbejde med Kulturhuset Pilegården, og er støttet af København Kommunes Musikudvalg.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top