Fra lørdag kan unge testes i Brønshøj
unge-kø-corona-colourbox.jpg

Mobile tststeder er forbeholdt unge mennesker mellem 15 og 25 år. Colourbox

Husk mundbind når du står i kø. Foto: Colourbox
Corona Hvis der var for lang kø ved testcenteret ved uddannelsesinstitutionen, kan unge fra lørdag til fredag blive testet i Brønshøj. Bemærk at myndighederne beder om at det fortrinsvis er for de unge

Fra lørdag formiddag kan unge mellem 15 og 25 år blive testet i Brønshøj. Region Hovedstaden oplyser at de mobile teststeder er forbeholdt de 15 – 25 årige. 
Region H skriver: “Du skal ikke bestille tid for at blive testet på de mobile teststeder. Bemærk, at der er begrænset kapacitet. Vi lukker køen, så teststedet kan lukke til planlagt tid. Det er nødvendigt for at vi kan nå at sende prøverne afsted til analyse.”

 

​Brønshøj ​Brønshøjvej 127 ​12. – 13. dec.
Kl. 10 – 16
​Brønshøj ​Brønshøj Gl. Skole, Brønshøjvej 3
OBS: Der er mange trapper og stedet er egnet for gangbesværede.
​12. – 18. dec,
Kl. 10 – 16

Udover ved disse to nye mobile teststeder, er der i forvejen oprettet mobile testcentre ved forskellige uddannelsesinstitutioner i København og omegn. 

2 kommentarer om “Fra lørdag kan unge testes i Brønshøj”

  1. Lis Hove siger:

    Hvor er Brønshøjvej 127, der er kun til nr. 87

  2. Du har ret. Når man ser på google maps og skriver Brønshøjvej 127 er det nr 87 som dukker op. Men under alle omstændigheder er det ikke længere relevant i og med at teststedet er lukket igen i følge Region hovedstadens hjemmeside. mvh Gitte

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top