Få en skøn sommerferie i Nordsjælland
bha.dk-www.cofman.dk-13-12-2020.jpg
SPONSORERET INDHOLD: Hvis du bor i København eller omegn, kan det føles lidt for godt til at være sandt, at du bare kan køren en time eller to nordpå, og så har du de skønneste feriebyer, strande og naturrige områder, som bare indbyder til afslappende ferie med hele familie.

Men også for fynboer og jyder er det en oplagt feriedestination. Så hvorfor ikke holde sommerferien i år i det skønne Nordsjælland? Læs mere om, hvad du kan opleve her.

Feriebyer og strande
Der findes som nævnt et væld af hyggelige byer langs kysten, som er helt ideelle at holde ferie i. Hvad med f.eks. Gilleleje, Tisvildeleje eller Helsingør? Hvis du er til lange badestrande, er Nordsjællands kystbyer helt oplagte stedet at tage hen.

Du finder bl.a. de populære strande:
– Trekanten Strand i byen Hundested
– Liseleje Strand
– Tisvildeleje Strand
– Dronningmølle Strand
– Rågeleje Strand

Skal ferien holdes i et sommerhus Nordsjælland? Så har områdets mange feriebyer heldigvis også masser af muligheder for at leje lige det sommerhus, som passer til dig og din familie.
Undersøg evt. sommerhusudlejning i Nordsjælland nærmere hos Cofman.dk.

Kulturoplevelser i Nordsjælland
Hvis du også gerne vil have nogle skønne, kulturelle oplevelser i din ferie, er der heldigvis også masser af muligheder for det.

Du kan f.eks. opleve:
– De tre slotte: Kronborg, Fredensborg og Frederiksborg
– Nogle af de mange, spændende museer, bl.a.: Louisiana, M/S Museet for Søfart, Karen Blixen Museet, Munkeruphus, Knud Rasmussens Hus eller Esrum Kloster

Og hvis det gerne må være lidt aktivt, så er der også muligheder for cykelture i det nordsjællandske, vandreture i den fine natur, vandsport, fiskeri og meget mere. Og så er der selvfølgelig også masser af mulighed for lækre madoplevelser.

Der er altså næsten ikke den aktivitet eller oplevelse, som Nordsjælland ikke kan byde på – både for børn og for voksne.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top