Nu skal det være
Fodbold-COLOURBOX1663690.jpg
Foto: colourbox
FODBOLD: I de to sidste kampe har vi haft chancerne til at vinde, men har begge gange måtte nøjes med 1-1. Først mod Hillerød, hvor de fik udlignet i de døende sekunder, og senest mod Avarta, som fik udlignet på et heldigt selvmål.

Men mod Slagelse skal det simpelthen blive til tre point. Slagelse ligger lige akkurat på den rigtige side af nedrykningsstregen med 11 point, mens vi befinder os på 12. pladsen med blot seks point. Skal vi holde snor i vestsjællænderne, så kræver det en sejr, ellers begynder der ganske enkelt at blive for stor afstand op til redningspladserne.

Vi har en skidt hjemmestatistik i denne sæson, ja faktisk i hele 2020, hvor vi stadig ikke har vundet på hjemmebane i ligaen. Og i denne sæson er det kun blevet til to point foran vores fantastiske publikum, så vi skylder dem en sejr. Og chancen for tre point burde være der mod Slagelse. I deres fem udekampe denne sæson har de blot hente to point – begge gang 0-0. Faktisk har de kun scoret to gange i de fem kampe.
Og hvor ville det lune med tre point og et clean sheet – begge dele har vi ikke oplevet siden den 5. september, hvor vi vandt 6-0 ude mod AB Tårnby.

Så vi håber, at mange af Danmarks smukkeste vil komme ud til kampen på lørdag og give holdet den fantastiske støtte, som I plejer.

Pga. COVID-19 er der en række restriktioner forbundet med kampen. Der vil kun blive lukket 400 tilskuere ind, billetter kan købes i indgangen (prisen er 80 kr. pr. person uanset alder – fribilletter og klub 100-kort kan benyttes), der skal holdes mindst en meters afstand og der skal siddes ned. Husk også at spritte af, når du har rørt kontaktflader.

Sidst men ikke mindst, så håber vi på en fantastisk kamp i en fantastik kulisse og med et fantastisk resultat.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top