”Når du kigger væk” – en film om bevidsthed
NÅR-DU-KIGGER-VÆK-Holger-Bech-Nielsen-Filmstriben.jpg
Den kendte fysiker Holger Bech Nielsen medvirker i dokumentarfilmen. Foto: Filmstriben
Årets sidste dokumentarfilm på Husum Bibliotek vises onsdag den 2. december, kl. 18.30

Filmen er lavet af dokumentarfilminstruktør Phie Ambo, der I samarbejde med forskere ved Niels Bohr Instituttet undersøger emnet bevidsthed med udgangspunkt i kvantefysikken. Fra Holger Bech Nielsen til en clairvoyant kvinde, og fra kvantefysik til et laboratorium for vitaliseret vand i Jylland. Dette er en film fra det ukendte grænseland mellem videnskabelige og alternative verdenssyn.

Efter filmen vil Nikolaj Sorgenfrei Blom, som selv medvirker i filmen, lede den efterfølgende debat. Han har en Ph.d. i bioinformatik og er ansat som seniorforsker på DTU, hvor han arbejder med vand, elektromagnetiske bølger og biologi.

Man kan deltage, hvis man er medlem af filmklubben Dox:2700 eller ved at betale 10 kr. ved indgangen.

På grund af Corona restriktioner er der dog kun plads til 23 personer.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top