Husum Kirkes Ønsketræ
nsketræet-1.jpg
Har du brug for ekstra hjælp til dine børns julegaver? Frem til d. 7. december kan forældre, som bor i Husum Sogn, og som ikke har så mange penge at holde jul for, få deres børns julegaveønsker til at hænge på et hjerte på træet - helt anonymt.

Har du brug for ekstra hjælp til dine børns julegaver? Frem til d. 7. december kan forældre, som bor i Husum Sogn, og som ikke har så mange penge at holde jul for, få deres børns julegaveønsker til at hænge på et hjerte på træet – helt anonymt. Har du lyst til – og mulighed for at give en ekstra gave? Fra den 9. november kan alle komme og hente et hjerte med ønsker i kirken, købe en gave, pakke den ind og aflevere den sammen med hjertet i kirkens åbningstid. Gaverne skal afleveres senest mandag d. 14. december.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top