Det sker i kirken uge 48
Kapel.jpg
St. Henrys Kapel ved Åbo, Finland. Foto: Flemming Skude
Ugens arrangementer og Gudstjenester i lokalområdet

Tilmelding til gudstjenester i Brønshøj Kirke
Pga. afstandskravet må der kun være 30 personer i Brønshøj Kirke ad gangen, og det har betydet, at flere kirkegængere ved de seneste gudstjenester i døren har fået besked om, at kirken allerede var fuld. Derfor holder Brønshøj Kirke to gudstjenester hver søndag resten af året, som hovedregel kl. 08.30 og kl. 10.00. Og for at alle ikke skal komme samtidig, indføres der tilmelding – enten via hjemmesiden www.bronshojkirke.dk eller ved at ringe til Kirkekontoret, tlf. 3828 2505 mellem kl. 9 og 13.

Foredrag om religiøse bygninger
Bellahøj Kirkes fredagscafé får fredag den 27. november, kl. 14 besøg af arkitekt Flemming Skude, hvor han vil fortælle om arkitektur som ramme om kirkelige handlinger. Historisk set har religiøse bygningers rolle været at optimere de troendes oplevelse af såvel ritualer som troens mirakel. Typisk både ved bygværkets placering og fremtræden udadtil som i indretningens symbolik og inventar. Foredraget er gratis. Tilmelding ved at gå ind på arrangementet i kalenderen på kirkens hjemmeside www.bellahoejkirke.dk

Gud & Gaffel i Husum Kirke
Torsdag den 26. november, kl. 17 afholdes børnegudstjeneste i Husum Kirke. Denne måneds Gud & Gaffel handler om advent – og om at glæde sig, når sognepræst Bettina Birk Jensen sammen med børnekorleder Christina Schimmell Rindorf inviterer til gudstjeneste i børnehøjde. Denne gang bliver det Gud & Gaffel uden ”gaffel”, da det vurderes svært at gennemføre fællesspisningen på en forsvarlig og samtidig hyggelig måde. Gratis og uden tilmelding.

Beethoven i Husum
Der afholdes koncert fredag den 27. november, kl. 19 i Husum Kirke. Den tyske komponist Ludvig van Beethoven ville være fyldt 250 år i år – og det fejres med tre koncerter i kirkerummet. Den anden, denne fredag aften sammen med Husum Kirkes organist – og pianist – Frank Jarlsfelt. Den tredje og sidste koncert bliver torsdag den 3. december, kl. 19 med bagateller og sonater ved pianist Uffe Fløng. Fri entré, men begrænset antal pladser.

Kirkebio
Tirsdag den 1. december, kl. 17 er der aftengudstjeneste og kl. 17.30 kirkebio for første gang i Husum Kirke. Der vises filmen ”Narnia – Løven, heksen og garderobeskabet.” Filmatiseringen af C.S. Lewis populære bøger. Et storslået og gribende eventyr for alle over 11 år om det hemmelige, snedækkede land bagerst i garderobeskabet, kaldet Narnia. Fortællingen om Narnia er baseret på Det Nye Testamente og handler om kampen mellem det onde og det gode, om forræderi, forsoning og kærlighedens magt. Filmen varer 2 timer og 17 minutter. Tilmelding til filmen på www.husumkirke.dk. Husk mundbind til alle fra 12 år.

Onsdagstræf
Onsdag d. 2/12 kl. 14-16: Der er Onsdagstræf med adventshygge med gløgg og æbleskiver onsdag den 2. december, kl. 14-16 i Husum. Der vil være et begrænset antal pladser, og tilmelding og tilmelding kan ske til Maria på maria.husumkirke@gmail.com eller 2118 1304 eller på www.husumkirke.dk. Der skal bæres mundbind, når man står op eller går rundt.

Gudstjenester uge 48:
Bellahøj Kirke
Frederikssundsvej 125
Lørdag 28/11, kl. 16:
Bellahøjmesse v/Nadja Overgaard Damkjær

Brønshøj Kirke
Brønshøj Kirkevej 8
Søndag 29/11, kl. 10 og 12: Højmesse med tilmelding
v/ Peter Nejsum

Husum Kirke
Korsager Allé 14
Søndag 29/11, kl. 10.30: Højmesse
v/ Iben Hornshøj Sørensen
Tirsdag 1/12, kl. 17:
Aftengudstjeneste
v/ Iben Hornshøj Sørensen

Husumvold Kirke
Gadelandet 25
Søndag 29/11, kl. 10:
Højmesse v/ Stig Boel
Tirsdag 1/12, kl. 10.30:
Børnegudstjeneste
v/ Line Bjørn Hansen
Tingbjerg Kirke
Langhusvej 1
Søndag 29/11, kl. 16: Cafégudstjeneste
v/ Mette Basbøll

Mørkhøj Kirke
Mørkhøjvej 177
Søndag 29/11, kl. 10.30: Højmesse
v/ Katrine Blinkenberg

Sankt Antoni Kirke
(Katolsk)
Frederikssundsvej 225
Søndag 29/11, kl. 11:
Højmesse
Søndag 29/11, kl. 18:
Højmesse på polsk

Haraldskirken
Høje Gladsaxe Torv 3
Søndag 29/11, kl. 10:
Højmesse
v/Morten Miland Samuelsen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top