Det sker i kirken uge 46
Billede1.jpg
Pianist Julie Andkjær Olsen og sopran Trine Bastrup Møller. Foto: presse
Ugens arrangementer og Gudstjenester i lokalområdet

Film for store børn
Man kan tage i Bellahøj Kirke og se filmen ”Vildheks” onsdag den 18. november, kl. 17 sammen med sit barn. Efter filmen spiser man sammen og instruktør Kaspar Munk kommer og svarer på spørgsmål. Vildheks er en dansk familiefilm fra 2018, filmen er instrueret af Kasper Munk og er baseret på Lene Kaaberbøls bogserie af samme navn. Forfatteren har tidligere fået filmatiseret sin roman Skammerens datter. Filmen er egnet for børn mellem 9-13 år, og der er fri entré til arrangementet som er færdigt ca. 19.15. Af hensyn til maden, er det nødvendigt at tilmelde sig på www.bellahoejkirke.dk.

Læsekreds i Husum Kirke
Der er læsekreds i Husum Kirke fredag den 13. november, kl. 10-11.30, hvor der er mulighed for at fordybe sig sammen i litteratur, filosofi og poesi. Denne gang stilles skarpt på den anmelderroste ”Lejlighedssange” af Stine Pilgaard. Det er Iben Hornshøj Sørensen, der leder læsekredsen, som er gratis og uden tilmelding.

Ord & Musik
Søndag den 15. november, kl. 16 inviterer Husum og Husumvold Kirker til Ord & Musik-koncert i Husum Kirke under titlen ”Traumgekrönt”. Der er lagt op en stemningsfuldt formidlet liedkoncert-koncept, der gør musikken og historien levende med sange fra den voldsomme tid omkring de to verdenskrige, der bliver bundet sammen med oplæsning fra Stefan Zweigs erindringsroman ‘Verden af I går’, og danske oversættelser af sangtekster.
Det er pianist Julie Andkjær Olsen, der spiller, og sopran Trine Bastrup Møller, der synger. Og ligesom komponisterne spinder deres harmoniske strenge, vil kvinderne spænde hvid tråd mellem sig selv og det sorte flygel. Der spilles værker af bl.a. Alban Berg, Arnold Schönberg og Richard Strauss. Fri entré, men begrænset antal pladser.

Taknemmelighed som tema
Husum Kirke inviterer alle voksne, som kunne tænke sig at blive en del af et fællesskab omkring meningsfulde snakke og god mad til aftengudstjeneste og spisefællesskab tirsdag den 17. november, kl. 17.30. Man er velkommen til kun at komme til aftengudstjeneste eller til spisefællesskab. Til både aftengudstjeneste og spisefællesskab vil taknemmelighed være temaet. Gudstjenesten begynder kl. 17 og kræver ikke tilmelding. Spisefællesskab er klokken 17:30 og kræver tilmelding på www.husumkirke.dk eller på tlf. 21 18 13 04.  

Beethoven i Husum
Torsdag den 19. november, kl. 19 spilles variationer og sonater af Beethoven, der ville være fyldt 250 år i år, og det fejrer Husum Kirke med tre koncerter i kirkerummet. Den første sammen med pianist Bohumilla Jedlickova. De kommende to fredag den 27. november, kl. 19 spilles musik uden for nummer ved pianist Frank Jarlsfelt og torsdag den 3. december, kl. 19 spilles bagateller og sonater ved pianist Uffe Fløng.
Fri entré.

Sangfest i Husumvold Kirke
Søndag den 15. november, kl. 14 og kl. 16 inviterer Husumvold Kirke til koncert og sangfest. Det bliver en søndag sprængfyldt af musik, hvor Husumvold Kirkes solosangere, Nicolai Elsberg (bas) og Lau Frederiksen (baryton), præsenterer et overflødighedshorn af skønne toner med lieder samt arier fra operaer, operetter og musicals. Akkompagneret af Gayla Kolarova – af to omgange (kl. 14 og kl. 16). Fri entré, men tilmelding på www.husumvoldkirke.dk

Gudstjenester uge 46:
Bellahøj Kirke
Frederikssundsvej 125
Søndag 15/11, kl. 10.30:
Bellahøjmesse
v/ Asser Skude
Mandag 16/11, kl. 11:
Formiddagsgudstjeneste
v/ Johanne Hastrup
Torsdag 19/11, kl. 19:
Meditationsgudstjeneste
v/ Peter Møller Jensen

Brønshøj Kirke
Brønshøj Kirkevej 8
Søndag 15/11, kl. 10:
Højmesse v/ Peter Nejsum

Husum Kirke
Korsager Allé 14
Søndag 15/11, kl. 10.30: Højmesse
v/ Iben Hornshøj Sørensen
Tirsdag 17/11, kl. 17:
Aftengudstjeneste
v/ Iben Hornshøj Sørensen

Husumvold Kirke
Gadelandet 25
Søndag 15/11, kl. 10:
Højmesse v/ Stig Boel
Tingbjerg Kirke
Langhusvej 1
Onsdag 29/11, kl. 16: Cafégudstjeneste
v/ Mette Basbøll

Mørkhøj Kirke
Mørkhøjvej 177
Søndag 15/11, kl. 10.30: Højmesse
v/ Katrine Blinkenberg

Sankt Antoni Kirke
(Katolsk)
Frederikssundsvej 225
Søndag 15/11, kl. 11:
Højmesse
Søndag 15/11, kl. 18:
Højmesse på polsk

Haraldskirken
Høje Gladsaxe Torv 3
Søndag 15/11, kl. 10:
Højmesse
v/Morten Miland Samuelsen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top