Det kolde gys
Skuffelsen-er-tydelig.jpg
Tydelig skuffelse efter Hillerøds udlignende mål dybt inde i overtiden. Foto: Thomas Løser
FODBOLD: I lørdags, hvor det også var Halloween, blev det lige så spændende, som vi har troet. Brønshøj var godt på vej mod deres første sejr i næsten to måneder, men et Hillerød mål dybt inde i overtiden viser meget godt, at tingene ikke flasker sig for hvepsene i øjeblikket.

Inden kampfløjt skulle der vises ære og respekt på to forskellige måder. Først var der et minuts stilhed for den tidligere Brønshøj-træner Ebbe Skovdahl, som afgik ved døden den 23. oktober. Derefter var der blomster og klapsalver til Lars Emil Juel Andersen, der spillede sin kamp nummer 150 i hvepsetrøjen.

Brønshøj var tæt på at få en drømmestart, da Bayan Fenwick fandt Aleksandar Lazarevic’ pandebrask. Desværre ramte bolden overlæggeren og sprang ned på målstregen, hvorefter målmand Tim Lund kunne opsnappe bolden.
To minutter senere kunne Jeffrey Ofori havde bragt hjemmeholdet foran, men i en relativ fri position i feltet, fik han headet bolden lige ind i Tim Lunds favn.

Hillerød havde også et par gode forsøg ved Tobias Vistisen og Nicolas Hald Willumsen, men det var Brønshøj, der skabte de største chancer.
En af disse var til Mads Gabel, der var gået med frem fra sin wingback-position, men Gabel måtte se sit forsøg stryge forbi stolpen.
Så på trods af flere gode forsøg stod den stadig 0-0 efter de første 45 minutter, men det skulle hurtigt ændre sig i starten af 2. halvleg.

Men inden 2. halvleg skulle i gang, skulle Brønshøj først hylde vores U12-piger og U15-drenge. U12-pigerne vandt rub og stub i deres række, og U15-drengene formåede at vinde deres mesterrække og dermed rykke op i Liga 2. Vi glæder os til at følge begge hold i foråret.

Der var spillet ca. 18-19 sekunder af 2. halvleg, da et tjip af Gabel, og en screening af Adil Guendouri, gav en friløber til Jonas Hemmingshøj. Og med en yderside mere kælen end en kattekilling sparkede han bolden i mål i det lange hjørne via stolpen. 1-0 til hjemmeholdet.

Efter målet trak Brønshøj meget langt tilbage på banen, hvilket naturligvis gjorde, at Hillerød fik bolden mere. Brønshøj formåede dog at afvise gang på gang, og afslutningerne fra Hillerød var for det meste fra distancen.

Med lidt over tre minutter tilbage af den ordinære spilletid var gæsternes Mads Kaalund tæt på at udligne. Jonathan Witt fik med hovedet spillet bolden videre til en helt fri Kaalund, men Victor Michaelsen kom flot ud af sit mål og fik reddet.

Kampen nærmede sig 95 minutter på måltavlen og tænkte, at nu måtte han da snart fløjte af. Men bedst som hvepsene forberedte sig på en sejr, så skete der det, som ikke måtte ske. En høj bold blev sendt ind i feltet, og Brønshøj kom ikke op til den og fik headet væk. I stedet for dumpede den ned til Nikolaj Kristensen, der tog bolden med sig og bankede den i nettet bag en chanceløs Michaelsen. 1-1.

Få sekunder senere fløjtede dommeren kampen af. En kæmpestor skuffelse og spand koldt vand lige i hovedet.

Men vi håber og tror, at spillerne kan finde den mentale styrke og snuppe alle tre point på søndag den 8. november kl. 13, hvor Brønshøj gæster Avarta.

Brønshøj – Hillerød: 1-1 (0-0)
Opstilling – Brønshøj:
Victor Michaelsen – Lars Emil Juel Andersen, Oskar Tranberg, Jeffrey Ofori – Mads Gabel (86. Devrim Sahin), Christian Thorup (75. Elias Asidah With), Dawda Ngum, Emil Vatani – Jonas Hemmingshøj (71. Lucas Petersen), Bayan Fenwick (46. Adil Guendouri) – Aleksandar Lazarevic

Opstilling – Hillerød:
Tim Lund – Simon Sharif, Jonathan Witt, Lucas Bøje-Larsen, Nikolaj Kristensen – Magnus Nathansen (67. Mads Bruun Jensen), Christopher Jakobsen, Philip Lundgaard, Tobias Vistisen Andersen – Lasse Spaniel (83. Benjamin Bennett-Larsen), Nicolas Hald Willumsen (55. Mads Kaalund)

Mål:
1-0: Jonas Hemmingshøj (46.)
1-1: Nikolaj Kristensen (90.+5)

Advarsler – Brønshøj:
Lucas Petersen (90.+1)

Advarsler – Hillerød:
Mads Kaalund (85.)

Tilskuere:
374

Dommer:
Jonas Rossen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top