Cirkus i Bystævneparken
Cirkus.jpg
Jonglering i Bystævneparken - med afstand. Foto: Shazia Khan
Cirkus Panik har med støtte fra Slots- og Kulturstyrelsen netop startet deres efterårstur med altancirkus og optog.

Første stop på turen var sidste fredag i Plejecentret Bystævneparken, hvor hele truppen optrådte for områdets demensafdeling i et sammenspil med beboerne og de ansatte og cirkussets artister og musikere.

Det handler om forestillinger, der kan opleves på afstand og fra altanen. Cirkus Paniks Altancirkustrup består af cirkusdirektøren Miss Tatiana, Altmeisteren Poul Panik, Akrobaterne og jonglørene Mads Panik og brødrene Daniel og Jonathan Bendtsen fra nycirkus kompagniet Volantes samt kapelmester Ole Reimer og guitarist Jacob Kolkur.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top