4 etager, tagterrasse og parkeringskælder
Frederikssundsvej-02-46-20.jpg
Kaj Bonne
På Frederikssundsvej 184 er byggeriet af et nyt 4-etages hus godt i gang, og i denne uge skal politikerne tage stilling til nybyggeri på hjørnet af Frederikssundsvej og Kobbelvænget m.m. Den kommende bygning står færdig i november 2021

Med ejendomsfirmaet A & C Gram som investor og ejer og HHM A/S som entreprenør er endnu et sted på Frederikssundsvej ved at skifte karakter. Hvor der tidligere lå butikker i en nu nedrevet 1-plans ejendom, er der i dag et stort hul, der blandt andet skal blive parkeringskælder til 11 biler. Byggegrunden er indhegnet mod Frederikssundsvej, og på hegnet har Ricky malet et glad og muntert budskab til de forbipasserende.

Sådan bliver det kommende byggeri på Frederikssundsvej.
Illustration: Møllen Arkitekter

Den nye bygning, der er på vej, bliver på 4 etager med 15 lejligheder fordelt på 1.-3. sal samt lokaler til erhverv i stueetagen. Bygningen får en højde på 13 meter, dog bliver et elevatortårn 17 meter højt. Ejendommens samlede etageareal bliver 2.126 kvadratmeter samt en tagterrasse på 466 kvadratmeter. Det samlede boligareal bliver på 1.609 kvadratmeter.

Går det efter planen, starter udlejningen allerede i juni 2021.


I kælderen skal der blandt andet være plads til 11 biler – og en
parkeringselevator. Foto: Kaj Bonne

7 kommentarer om “4 etager, tagterrasse og parkeringskælder”

 1. Janyce siger:

  Ønsker info omkring hvordan man opskriver sig.

 2. Freja siger:

  Vides det hvilke butikker der kommer til at være i stueetagen?

 3. Jeanette siger:

  Hvor kan man finde mere info om byggeriet. Hvor kan man opskrive sig.

 4. Hej Jeanette.

  Jeg har undersøgt både hos arkitekten og bygherren om der skulle være noget info, men jeg kan ikke finde noget. Vores bedste bud er at enten undersøge om der er et skilt på byggepladsen eller skrive en mail til bygherren.
  Mvh Gitte, BHA

 5. adam siger:

  er det kun til leje eller også til salg

 6. Andrea siger:

  Noget nyt om en evt. venteliste?

 7. Hej Andrea. Vi ved desværre intet endnu. mvh Gitte

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top