Stig Dalager på Brønshøj Bibliotek
kaos-og-verden-5263896.jpg
“Hvad sker der, når mennesket begynder at spille Gud? Det er spørgsmålet her … glimrende og meget ambitiøs spændingsroman”, står der i anmeldelsen i Politiken.
Brønshøj Bibliotek kan igen tilbyde kulturelle arrangementer, men på grund af Corona-restriktioner sker gennemførelse vi et begrænset antal deltagere.

Torsdag den 12. november, kl. 16.30 kan man møde den lokale forfatter Stig Dalager, som vil fortælle om sin seneste roman ”Kaos og verden”.
Det er gratis at deltage, men tilmelding er nødvendig via hjemmesiden eller mail til asdals@kk.dk eller personligt i den bemandede åbningstid.

I spændingsromanen ”Kaos og verden” påtager den danske advokat Jon Bæksgård sig at føre en patent- og IT-tyverisag for sin ven Claus Berglund og hans firma Avatars Unlimited i Silicon Valley omkring en særligt avanceret avatar. Kaos og verden er en stort anlagt roman om verdens tilstand og menneskelige relationer med udgangspunkt i byerne København, Washington DC og Palo Alto i Silicon Valley.

Især vil romanens fokus på kunstig intelligens i det splittede Trumpske Amerika være genstand for en diskussion imellem forfatteren selv og hans bror, Bent Dalager, nordisk ekspert på kunstig intelligens og partner i techfirmaet KPMG.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top