Skraldeindsamling i Voldparken
Skrald-indsamling-01-44-20.jpg

Borgerrepræsentant Laura Rosenvinge til venstre sammen med de unge, der gjorde en indsats for en pænere bydel. Foto: Kaj Bonne

Borgerrepræsentant Laura Rosenvinge til venstre sammen med de unge, der gjorde en indsats for en pænere bydel. Foto: Kaj Bonne
I søndags mødtes 20 børn og unge mellem 8 og 14 år med borgerrepræsentant Laura Rosenvinge på Voldparken Torv for at samle skrald i området. Initiativet til indsamlingen kom fra DUI-Leg & Virke og juniorrådet under helhedsplanen samt Husum For Alle.

I søndags mødtes 20 børn og unge mellem 8 og 14 år med borgerrepræsentant Laura Rosenvinge på Voldparken Torv for at samle skrald i området. Initiativet til indsamlingen kom fra DUI-Leg & Virke og juniorrådet under helhedsplanen samt Husum For Alle.

– Vi fik samlet rigtig meget affald sammen og fik sat fokus på en bedre fremtid – samt at en pæn bydel ikke kommer af sig selv. De fleste af de unge bor selv i lokalområdet, og der var præmier til de der samlede mest affald, så der var biografbilletter til Jeta og Inas, fortæller Laura Rosenvinge.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top