Petri & Hannibal i Tingbjerg Kirke
Lars-og-M.jpg
Lars Hannibal og Michala Petri spiller i Tingbjerg Kirke. Foto: presse
Tirsdag den 3. november gæster Michala Petri, blokfløjte og Lars Hannibal, guitar Tingbjerg Kirke

Koncerten starten kl. 19, og er også en del af Tingbjerg Spiser Sammen, hvor der inden koncerten spises sandwich kl. 18.15-18.45.

Michala Petri og Lars Hannibal optrådte første gang sammen i 1991, og har siden da spillet næsten 2.000 koncerter sammen i førende koncerthuse, på festivals samt på TV og radiostationer i Europa, Asien, USA, Canada, Mexico, Mellemøsten og i et stort antal danske kirker.

I september udkom et nyt og anderledes album med Michala Petri og Lars Hannibal. Musikken på albummet med titlen BLUE, er blandt andet duoens fortolkninger af Lars Hannibals stemningsfulde arrangementer af en række Danske Sange, blandt andet Jeg ved en Lærkerede, Det er Hvidt Herude, Natten er så stille og Hist hvor Vejen slår en Bugt.

Til koncerten veksler musik af Bach og den engelske renæssancekomponist John Dowland med danske sange og numre fra det nye album. Programmet er sammensat af skiftevis tyngde og lethed og er en afvekslende blanding af velkendt og nyt, virtuositet og enkelhed.

Tilmelding sker hos kirketjeneren på tlf. 5185 0526, der er højst plads til 40 personer til koncert og sandwich- begge dele er gratis.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top