Mangler kontorplads
H.V..jpg
Husumvold Kirke - nu med kontorskur. Foto: ef
Foran den karakteristiske Husumvold Kirke, der ligger smukt med udsigt til Utterslev Mose er placeret et større skur, der indtil videre skal fungere som kontor for præst og informationsmedarbejder ved Husumvold Kirke, hvor det tilsyneladende ikke har været muligt at finde plads indenfor kirkens fysiske rammer.

Menighedsrådsformanden siger til Brønshøj-Husum Avis, at skuret kun skal stå ved kirken midlertidigt, indtil kirken skal bygges om og bygges til. Byggeriet forventes at starte i 2021 og skal omfatte blandt andet kontorer, køkken, toilet samt en række andre lokaler. Endvidere skal den eksisterende atriumgård overdækkes.

Med en skønnet pris på 16-18 mio. kr. følger byggeprojektet ved Husumvold Kirke projekterne ved udvidelsen af Bellahøj Kirke til ca. 18 mio. kr. og byggeriet af Sognehuset ved Brønshøj Kirke til ca. 23 mio. kr.

FAKTA
Husumvold Kirke afløser en midlertidig kirkesal i en tidligere flygtningebarak, der stod på fæstningsvolden ved Frederikssundsvej. Den midlertidige kirke hed ”Kirken på Husum Vold”.

I 1960 blev den nye Husumvold Kirke indviet på Gadelandet 25 på en grund der skråner ned mod Åkandevej og Utterslev Mose. Kirken er tegnet af arkitekt Holger Jensen i stil med de gamle nordiske stavkirker.

1 kommentar om “Mangler kontorplads”

  1. lokalebasen siger:

    Interessant. Jeg er nysgerrig efter, hvordan det vil blive.
    Venlig hilsen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top