Fyraftenskoncert med orgel
Orgel.jpg
Foto: presse
Torsdag den 8. oktober, kl. 17 er der igen fyraftenskoncert i Brønshøj Kirke, hvor man kan lytte til ca. ½ times orgelmusik.

Organist Bente Kiil Toftegaard spiller orgelmusik af komponisten Felix Mendelssohn-Bartholdy med to af hans orgelsonater er på programmet. De er begge komponeret over salmemelodier som også af og til synges ved gudstjenesten i landets kirker.

Mendelssohn komponerede for orgel helt fra han var 11 år. Begge sonater er dog komponeret i 1945 – 4 år før hans død og er under stor inspiration af J. S. Bach. I det musikalske udtryk spænder musikken fra det store orgelbrus til en stille og inderlig finale sats – fra smukke melodier til temperamentsfulde klange. Der er gratis adgang.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top