EnergiCenter Voldparken på dagsordenen
kbh_maerke_dk_blue_rgb.png
Socialdemokraterne Jonas Bjørn Jensen, Henrik Appel Esbensen og Tue Hækkerup har anmodet om, at Kultur- og Fritidsudvalget på sit møde torsdag den 22. oktober skal drøfte en samarbejdsaftale med EnergiCenter Voldparken

Socialdemokraterne Jonas Bjørn Jensen, Henrik Appel Esbensen og Tue Hækkerup har anmodet om, at Kultur- og Fritidsudvalget på sit møde torsdag den 22. oktober skal drøfte en samarbejdsaftale med EnergiCenter Voldparken oven på budgetbeslutningen om at forlænge centrets bevilling med fire år. Politikerne på Rådhuset har afsat 15,4 mio. kr. i perioden 2021 til 2024 til drift af de fysiske faciliteter, leje af de gamle skolebygninger samt drift af Frivilligcenteret.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top