Brønshøj Boldklubs Erhvervsnetværk på tur
Ervklub.jpg
Foto: Claus Anker
Brønshøj Boldklubs erhvervsnetværk – Erhvervsklubben ”Hvepsene” – har været på interessant rundvisning på Det Kongelige Teaters Gamle scene

Når man som tilskuere besøger Det Kongelige Teater, stifter man bekendtskab med foyeren, teatersal og scenen. Derfor er det både interessant og overvældende at se de imposante lokaliteter og faciliteter ”back stage”, der breder sig på 4-5 etager og går flere 100 meter bag ved scenen. Der er lagerrum, værksteder, omklædningsrum og øvelokaler m.m.

De 2 veloplagte guider havde mange historier og anekdoter fra stedet. I teatersalen hænger der en kæmpe prismelysekrone, som for nogle år siden pludselig faldt ned. Heldigvis var det mellem nogle forestillinger, så ingen personer kom noget tid.

Foto: Claus Anker

Alle kostumerne til forestillingerne produceres i skrædderværkstedet, hvor der til daglig er stor aktivitet blandt de 25-30 skræddere. Overalt var der skitser, snitmønstre og hel-/og halvfærdige kostumer.

Der blev også tid til et besøg i kongelogen og i det kongelige gemak bagved. De royale gæster kommer op med en elevator, som blev etableret efter Kong Christian X i 1942 faldt af hesten under en af hans daglige rideture i København. Det gav kongen varig svækkelse af helbredet, som nødvendiggjorde en elevator til teatret royale lokaliteter.

Efter rundvisningen samledes erhvervsklubbens medlemmer på det nærliggende Nyhavns Færgekro, hvor der var tid til at ”fordøje” indtrykkene fra Det Kongelige Teater og selvfølgelig tale forretningsmæssige samarbejder.

Er du interesseret i at høre mere om Brønshøj Boldklubs netværk, så kontakt Kim Høg Madsen på mobil 27 28 11 60 – eller send en mail på kmadsen@post6.tele.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top