Årets vinderhold er fra Brønshøj
cykel-4.jpg
Vinderne fra Socialforvaltningen på Brønshøjvej med beviset på sejren. Foto: Anne Pallisgaard
Fredag morgen fik 15 medarbejdere fra BBU Brønshøj-Husum-Vanløse en overraskelse til morgenmødet, hvor de blev kåret som vinder af årets Vi Cykler Til Arbejde

Team 1st Floor fra Socialforvaltningens Borgercenter Børn og Unge på Brønshøjvej har kørt i alt 4.007 km til og fra arbejde. Det udløser årets hovedpræmie, som er to Interrail Global Pass-kort fra DSB og dermed en måneds fri togrejse gennem Europa til samtlige 15 deltagere på holdet.

– Vi er meget stolte over at vinde årets konkurrence. Tænk, at det, man bare gør som noget naturligt i sin dagligdag, har så stor betydning for miljø og sundhed. Det kan måske være inspiration for andre arbejdspladser. Vi stopper ikke med at cykle til arbejde, selv om konkurrencen er slut. At vi har vundet motivere bare endnu mere til at holde fast i de gode vaner, siger områdechef Annika Hermansen.

En af de behagelige overraskelser mødte dTeam 1st Floore hos Socialforvaltningen på Brønshøjvej. Foto: Anne Pallisgaard

Klaus Bondam ringede til morgenmødet
Præmien blev overrakt af formand for Cyklistforbundet Klaus Bondam. Han overraskede medarbejderne på Teamet og fortalte dem den gode nyhed.
– Vi Cykler Til Arbejde handler om sunde og grønne cykelvaner i hverdagen. Det er i en tid, hvor mange danskere er optaget af klimaet, stærkt, at så mange arbejdspladser bakker op om kampagnen. Det viser, hvad cyklen kan i forhold til grøn omstilling, sagde Klaus Bondam.

– Jeg har været her i mange i år og cykler som en del af min hverdag. Jeg havde aldrig drømt om, at vi også ville vinde den her seje præmie. Vi har to supercyklister på holdet, der cykler fra Ballerup og Charlottenlund, så det er jo fantastiske holdkammerater, siger holdleder Søren Hove.

FAKTA
Vi Cykler Til Arbejde er Cyklistforbundets årlige cykelklassiker, hvor hold bestående af 2-16 kollegaer fra virksomheder over hele landet dyster på flest antal cykeldage om rejser, cykler og andre præmier.

• 34.644 deltagere fordelt på 3.781 cykelhold fra 1.037 virksomheder deltog
• De har sammenlagt cyklet 5.905.655 mio. km
• De har sparet klimaet for 1.477 ton CO2
• De cyklede samlet set 147 gange rundt om jorden

Glade vindere hos Socialforvaltningen på Brønshøjvej.
Foto: Anne Pallisgaard

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top