Trækrolog
Der ligger de så som ligposer i lige rækker, de som engang stod ranke og stolte og omkransede den lille grønne plet i et spagt forsøg på at forskønne det uskønne og uforholdsmæssigt store og massive vandtårn, som nogle tåbelige brønshøjgensere gerne vil bevare!

Af Christine M. Jensen, Spanagervej 16

Der ligger de så som ligposer i lige rækker, de som engang stod ranke og stolte og omkransede den lille grønne plet i et spagt forsøg på at forskønne det uskønne og uforholdsmæssigt store og massive vandtårn, som nogle tåbelige brønshøjgensere gerne vil bevare! Kævlerne er alt, hvad der er tilbage af disse fordums så smukke og flotte kastanjetræer, der prydede det lille område ved Brønshøjvej, efter at de brutalt og nådesløst blev pløkket ned mandag d. 31. aug., 2020, kun ledsaget af tonerne fra en sørgmodig trompet, der så betimeligt var til stede for at ledsage slagets tragiske øjeblikke!

Træerne er blevet ofret for bygningen af en spejderhytte, hvor de paradoksalt nok har måttet lade livet for spejdere, der bruger naturen – og træerne! For som altid må naturen bøde for alverdens menneskelige forseelser, fordi politikere og visse aktive borgere tænker kortsigtet – hvor hyklerisk i en tid, hvor både natur og klima burde være i højsædet!

Jeg vil gerne være træernes forsvarer og danne foreningen for træernes bevarelse, så vi passer på den natur vi har – med omtanke – og ikke bare fælder for atter at bygge en tudegrim, uæstetisk bygning. Mit håb er derfor, at spejderhytten bliver smuk, og at spejderne vil være med til at plante dekorative træer og buske omkring hytten! Forskønnelse og æstetik må være det nye mantra – for det har der ikke været meget af i Brønshøj hidtil!

1 kommentar om “Trækrolog”

  1. Lone Munk siger:

    Mærkeligt nok, kræver borgerrepræsentationen mere borgerinddragelse af netop borgere fra lokalområderne.
    Der skal føres dokumentation vedr. borgerinddragelsen, men hvad skal den bruges til?
    Gang på gang fraviger Rådhuset lokalområdernes stemmer. VI ønsker flere grønne områder i tråd med de nødvendige klimatiltag. Vor identitet og kultur er hastigt på vej væk.
    Små nye træer vælter og giver ikke samme udbytte mht. ozonlag.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top