Tom Donovan i Pilegården
Tom_Donovan_2020_pressefoto.jpg
Ton Donovan. Foto: presse
Onsdag den 9. september, kl. 20 er der traditionelle irske ballader og masser af stemning, når Tom Donovan giver koncert i Pilegården

Tom Donovan er en ægte irsk troubadour. Han er en entertainer, der forener egne sange og traditionelle irske ballader med underholdende historier i et show fyldt med ægte irsk stemning og masser af humor.
Tom Donovan bliver altid mødt med entusiasme og begejstring. Han har i de sidste 22 år boet i Danmark, og i 38 år har han været professionel musiker og givet i omegnen af 150 koncerter årligt. Han startede ud i hjembyen, Dublin, og har siden optrådt over hele Europa med sit repertoire af nye og traditionelle irske folkesange, der er udgivet på en lang række plader.

Billetter koster 100 kr. Cafe Pilen serverer samme aften dagens varme ret kl. 17-19.30. Koncerten er arrangeret af Music House Brønshøj med støtte fra Brønshøj-Husum Lokaludvalg.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top