Stabilitet søges
Starten på den nye sæson har været en blandet landhandel. Den har budt på rigtig gode sejre over Frem og AB Tårnby, men også nederlag til Vanløse og FC Roskilde. Forhåbentlig kan en sejr på lørdag over FA 2000 være med til at starte en stime af stabilitet i en række, hvor ingen sejre er sikre.

Vi har ikke den store historie mht. møder med FA 2000. Blot to kampe er det blevet til, begge i sidste sæson. Vores tur til Frederiksberg gik ikke godt, da vi tabte 2-0. Men vi fik revanche på hjemmebane med en 1-0 sejr. Et udfald vi gerne så gentaget på lørdag.

Og det er også et udfald, der er store chancer for. Vi har set i alle kampene, hvordan holdet kan spille, når de vil. Og hvis spillehumøret er der, så kan vi også sende FA 2000 tilbage til Frederiksberg. Men der skal ikke tages let på opgaven. FA 2000 har nemlig fået en god start på den nye sæson med syv point ud af ni muligt, så de blåklædte kommer med masser selvtillid.

Til kampen på lørdag vil der blive lukket 400 tilskuere ind, prisen vil være 80 kr. pr. uanset alder. Har du fribilletter eller Klub 100-kort, så kan du komme gratis ind. Men vi skal gøre opmærksom på, at alle retningslinjer skal følges, ellers vil der være en risiko for, at kampen afbrydes og ikke spilles færdig.

Og som altid byder vi FA 2000’s spillere, trænere og ledere velkommen til Tingbjerg Ground til en, håber vi, velspillet kamp og Brønshøj-sejr.

Kampstart: Lørdag den 19. september kl. 15.00

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top