Sparkling Sound Festival i Vandtårnet
Som en del af foreningen Alterations festival for ny elektronisk, rumlig og instrumental musik med fokus på det lyd-døde rum og den store resonans afholdes den 5. september, kl. 13 og 15 et 2-trinnet forløb i Brønshøj Vandtårn

Som en del af foreningen Alterations festival for ny elektronisk, rumlig og instrumental musik med fokus på det lyd-døde rum og den store resonans afholdes den 5. september, kl. 13 og 15 et 2-trinnet forløb i Brønshøj Vandtårn med titlen ”Menneske i rum tilsat vibrafon”.

Publikum introduceres til at benytte en opstilling af lydgivere; som en vibrafon, slagtøj, timbales og megafoner, placeret på gulvet i Vandtårnet. Med en særlig mikrofon-opstilling optager kunstneren løbende publikums anstrengelser, som i de sidste 4-5 minutter af forløbet forvandler sig til en koncert opført af kunstneren i samskabelse med publikum.

Projektet er støttet af bl.a. Statens Kunstfond og Københavns Musikudvalg.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top