Ny Bellahøj Friluftsscene med spændende fremtid i sigte
Den nyrenoverede Bellahøj Friluftsscene er klar til åbning om en måneds tid, og jeg glæder mig til, at Bellahøj får en ny smuk scene til glæde for alle københavnere, og hvor vi vil komme til at opleve kulturoplevelser af høj karat.

Af Henrik Appel (A), medlem af Kultur- og Fritidsudvalget i Københavns Borgerrepræsentation

Den nyrenoverede Bellahøj Friluftsscene er klar til åbning om en måneds tid, og jeg glæder mig til, at Bellahøj får en ny smuk scene til glæde for alle københavnere, og hvor vi vil komme til at opleve kulturoplevelser af høj karat.

Vi har i kulturudvalget i Borgerrepræsentationen diskuteret, hvordan vi kan hjælpe kulturlivet på vej, så Bellahøj kommer godt fra start. Kulturlivet overalt har haft trange kår i den seneste periode med Corona-restriktioner og et nedlukket samfund, hvorfor vi i første omgang har øremærket 200.000 kroner til otte arrangementer det kommende år på Bellahøjscenen.

Det bliver gratis arrangementer for publikum; fordelt som fire musikarrangementer og fire scenekunstarrangementer. Derudover har vi kontaktet blandt andet Det Kongelige Teater og indbudt dem til et samarbejde, så der i en nær fremtid formentligt vil komme gæstespil på Bellahøj-scenen derfra – og det er en ting, jeg virkelig ser frem til, og som vil løfte kulturen i området og tiltrække mange glade gæster og sætte skub i et stækket kulturliv lige pt.

Med Bellahøjscenen vil der blive skabt kulturaktiviteter, som ikke bare vil komme lokalmiljøet til gode, men det vil åbne hele bydelen op for resten af byen, og det er en kæmpe gevinst for hele hovedstadens samlede kulturliv.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top