Jazz i Kulturhuset Pilegården
Lousiana-Jazzband.jpg
Daimi med Lousiana Jazzband. Foto: Thorkild Møller
Den lokale jazzklub i Brønshøj indleder efterårs-sæsonen den 26. september, hvor klubben får besøg af Daimi, kendt som skuespiller og revystjerne.

Gennem årene har Daimi desuden udviklet sig til en forrygende og udtryksfuld jazzsangerinde, som denne aften indtager scenen sammen med sit swingende og sprudlende backing band – Louisiana Jazzband. Repertoiret er bredt og swingpræget.

Kendere vil kunne genhøre melodier fra Louis Armstrongs, Count Basies og Duke Ellingtons jazzværksteder. Der vil være fællesspisning kl. 18.30, og spisebilletter kan bestilles på tlf. 38608345 senest onsdag den 23. september, kl. 12.

Billetter til musikken kl. 20 kan købes ved indgangen.

I denne COVID-19 tid må der p.t. være 78 personer inkl. musikerne i Pilegårdens sal. Såfremt der bestilles spisebilletter, gøres der opmærksom på, at der vil være tallerken-servering ved buffeten. Hvis der sker store ændringer mht. myndighedernes retningslinjer, vil dette kunne ses på klubbens hjemmeside ca. en uge før koncerten – www.bronshoj-jazzclub.dk

Arrangementet er støttet af Brønshøj-Husum Lokaludvalg.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top