Hvem skal have bydelsprisen 2020?
Bydelsprisen-01-25-19.jpg

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Sidste år overrakte Lokaludvalgets formand Hans S. Christensen (tv) Bydelsprisen til Marco Damgaard, skoleleder på Tingbjerg Skole. Foto: Kaj Bonne
Brønshøj-Husum Lokaludvalg uddeler igen i år Bydelsprisen på 10.000 kr. samt diplom. Prisen bliver uddelt digitalt pga. Covid 19 fredag den 30. oktober

Bydelsprisen er tidligere uddelt i forbindelse med afholdelse af Kulturdag på Brønshøj Torv. Lokaludvalget har besluttet, at prisen skal uddeles, selvom Kulturdagen i år er aflyst. Uddelingen vil derfor ske på internettet.

Bydelsprisen kan tildeles grupper, klubber, foreninger, institutioner, forretninger og enkeltpersoner, der har gjort en særlig indsats for at skabe en levende udvikling af Brønshøj-Husum og dermed bidraget til at gøre bydelen kendt som et attraktivt sted at bo, handle og leve i.

Prismodtagere, som kan komme i betragtning, har:
• Ydet en særlig indsats for at fremme udviklingen af et godt og levende miljø for borgerne i Brønshøj-Husum.
• Taget initiativer og virket som igangsætter og inspirator for fornyelsen og udviklingen af handelsstrøgene, torve, parker, volde, moser, boligområder, skoler, institutioner, det sociale eller kulturelle liv og dermed gjort Brønshøj-Husum kendt som en attraktiv bydel.
• Udvist mod og nytænkning.
Forslag til vinder af Bydelsprisen kan frem til onsdag den 7. oktober, kl. 12 indsendes med en begrundelse til lokaludvalgets sekretariat på 2700lokaludvalg@okf.kk.dk.
Bydelsprisen afløste i 2015 Lokaludvalgets Kulturpris, som blev uddelt i årene 2010-2014.

Vinder af Bydelsprisen
2019 Marco Damgaard
2018 Rikke Milbak
2017 Husum Boldklub
2016 Natteravnene i Brønshøj.
2015 EnergiCenter Voldparken og Selma Svensson

Vinder af Kulturprisen
2014 Leif Petersen
2013 Bjarne Reuter
2012 Niels Jørgen Madsen
2011 Peter Steffensen
2010 Lars Cramer-Petersen

2 kommentarer om “Hvem skal have bydelsprisen 2020?”

 1. “BABA” har en Brønshøj afdeling og de fortjener at vinde for deres Indsats. Specielt for deres klub “Fiskeklubben”, som har haft en positiv effekt i at fremme udviklingen, i en utrolig svær tid (Covid-19).

 2. Ferdinand siger:

  Syns den skal gå til den nytænkende (Global Sustainable Community) Sociale og miljømæssige bæredygtig Start Up, som hedder NokDown. (www.nokdown.com).
  Med lille støtte kan den hurtig udvikle sig til noget stort til gavn for (dem der ikke har mange penge) de fattige, arbejdsløse, lavt indkomst modtager, pensionister osv.
  Følg på:
  LinkedIn: _nokdown_
  Facebook: _nokfown_
  Twitter: @_nokdown_
  Instagram: #_nokdown_

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top