Fremragende Union indtager førstepladsen
Union.jpg
Foto: Christian Ove Carlsson
BK Union spillede i lørdags en fremragende kamp og indtager nu duksepladsen i DS

Gæsterne fra Frederikssund havde store problemer med at dække op for Union, og specielt Uffe Troensegaard drev gæk med Frederiksunds forsvar, som kom til at se frygtelig langsomme ud, når Union vendte spillet og sendte Uffe afsted i dybden.

Efter blot 29 minutter var hjemmeholdet foran med 3-0, og det så ud til at blive en ordentlig afklapsning, men et direkte rødt kort til Unions Nicolai Søgaard Laursen efter 56 minutter for albue i ansigtet, fik Union til at trække sig tilbage for at forsvare føringen. Det lykkedes stort set, bortset fra en enkelt scoring af gæsternes Christian Helev efter 59 min. Herefter satte Union proppen i og satsede på kontraangreb.

Kampen sluttede 3-1, og Union indtager nu 1. pladsen i Danmarksserien efter 5 kampe.

Se flere billeder fra kampen på christianovecarlsson.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top