Det sker i kirken uge 40
Begravelse.jpg
Foto: Fk´s billeddatabase
Ugens arrangementer og Gudstjenester i lokalområdet

Mestrene ved Sainte Clothilde i Paris
Torsdag den 1. oktober,l kl. 19.30 begynder en ny sæson med orgelmesterkoncerter i Grundtvigs Kirke. Johan Sigvard Jensen fra Sions Kirke har sammensat et program med fransk orgelmusik fra midten af 1800-tallet og frem til i dag. Fælles for komponisterne er, at de alle har været organister ved den ikoniske ”orgel-kirke” Sainte Clothilde i Paris.
Grundtvigs Kirkes katedralakustik og katedralorgel gør sig glimrende til den franske orgelmusik, så der er en flot aften i vente. Der er gratis adgang og et lille glas efterfølgende. Grundtvigs Kirke må huse op til 260 koncertgængere.

Planlæg egen begravelse
Døden er et stærkt tabuiseret emne i Danmark, siger Steen Leithoff, som ved fredagscaféen den 2. oktober, kl. 14 i Bellahøj Kirke, holder et foredrag om at planlægge sin egen begravelse. Steen ønsker med sit foredrag at inspirere andre til selv at tage aktiv del i de valg, som de efterladte ofte står med. Foredraget er gratis. Tilmelding på sms til 24621930 eller på
www.bellahoejkirke.dk

Herreklub i Husum Kirke
Et nyt fællesskab for herrer starter i Husum Kirke mandag den 5. oktober, kl. 12-14. Har man lyst til at være en del af et trygt fællesskab med andre herrer uden den store omgangskreds, så er man velkommen i Herreklubben i Husum Kirke til fællessang, smørrebrød og hyggeligt samvær i annekset. De to følgende herreklubber bliver mandag den 12. oktober og mandag den 26. oktober, kl. 12-14.
Tilmelding til sognepræst Frederik Teglberg Damm på 21 24 67 54 eller mail fts@km.dk

En musikalsk rumrejse
Der er lagt op til efterårssjov for sangglade børn fra 0.-5. klasse med hang til eventyr på Husum Kirkes børnekordag mandag den 12. oktober kl. 9.30-15.30. Der er noget at glæde sig til for sangglade børn med hang til gode historier – de skal hele vejen ud i rummet og møde pirater, prinsesser, drager og meget mere.
Der er 15 pladser, og tilmelding inden den 5. oktober på www.husumkirke.dk. Deltagelse er gratis og inklusiv forplejning. 

Ord & Musik i Husumvold Kirke
Søndag den 4. oktober, kl. 16 er der igen Ord & Musik i Husumvold Kirke. Der inviteres på en eftermiddag med ord og toner om komponisten Arnold Schönberg (1874-1951) og maleren Wassily Kandinsky (1866-1944) og deres tætte venskab i årene 1911-1914. Der bliver læst op fra deres breve, deres tanker om kunstens rolle og om de tætte forbindelser mellem kunst og musik. Man skal bl.a. høre Schönbergs Strygekvartet nr. 2, hvor de to sidste satser har en solosang med, et værk, der viser veje mod det nye, atonale musik. Koncertens koncept, udvalg og oversættelse af tekster: Eva Maria Jensen.
Der er fri entré – men tilmelding på www.husumvoldkirke.dk.

Gudstjenester uge 40:
Bellahøj Kirke
Frederikssundsvej 125
Søndag 4/10, kl. 10.30:
Bellahøjmesse
v/ Asser Skude

Brønshøj Kirke
Brønshøj Kirkevej 8
Søndag 4/10, kl. 10:
Højmesse v/ Peter Nejsum

Husum Kirke
Korsager Allé 14
Søndag 4/10, kl. 10.30:
Højmesse
v/ Iben Hornshøj Sørensen

Husumvold Kirke
Gadelandet 25
Søndag 4/10, kl. 10:
Højmesse v/ Stig Boel

Tingbjerg Kirke
Langhusvej 1
Søndag 4/10, kl. 10.30: Cafégudstjeneste
v/ Mette Basbøll

Mørkhøj Kirke
Mørkhøjvej 177
Søndag 4/10, kl. 10.30: Gudstjeneste
v/ Katrine Blinkenberg

Sankt Antoni Kirke
(Katolsk)
Frederikssundsvej 225
Søndag 4/10, kl. 11:
Højmesse
Søndag 4/10, kl. 18:
Højmesse på polsk

Haraldskirken
Høje Gladsaxe Torv 3
Søndag 4/10, kl. 10:
Højmesse
v/Morten Miland Samuelsen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top