Brug for tre point
Lad os bare være ærlige og sige, at 2020 ikke har været vores år indtil videre. Blot to sejre er det blevet til, mens to kampe er endt uafgjort og hele ni kampe er blevet tabt. Og hjemme på Tingbjerg Ground har vi ikke smagt sejrens sødme siden 9. november 2019.

De manglende sejre betyder også, at vi i skrivende stund befinder os på 12. pladsen i 2. divisions pulje 2, hvilket er en af de fire nedrykningspladser. Heldigvis er der stadig 21 runder tilbage, men der skal tre point på kontoen, hvis vi skal ud af dynget.

Disse skal helst komme på lørdag, hvor vi møder Skovshoved. Vi har vundet de to sidste opgør mod Skovserne, men hvis det skal blive til tredje sejr i træk, så skal der ske noget på banen.

For kønt har det ikke været i de tre sidste kampe, der også er endt med nederlag. Vi har haft mere end svært ved at skabe chancer, på trods af tre mål mod Nykøbing FC i weekenden. Og er der ingen chancer, så er der som regel heller ingen mål.

Men spillerne fortsætter med at arbejde hårdt til træning, og hjemme foran Danmarks Smukkeste, burde motivationen være i top, så bøtten kan vendes.
Derfor er der brug for 400 hvepse på tribunen, så vi igen kan høre sejrssangen inde fra omklædningsrummet.

Pga. COVID-19 er der en række restriktioner forbundet med kampen. Der vil kun blive lukket 400 tilskuere ind, billetter kan købes i indgangen (prisen er 80 kr. pr. person uanset alder), der skal holdes mindst en meters afstand og der skal siddes ned. Husk også at spritte af, når du har rørt kontaktflader.
Sidst men ikke mindst, så håber vi på en fantastisk kamp i en fantastik kulisse og med et fantastisk resultat.

Kampstart: Lørdag den 3. oktober kl. 15 på Tingbjerg Ground

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top