Brian Mørk Show live
Brian_mørk_show_live_pressefoto.jpg
Brian Mørk. Foto: presse
Fredag den 4. september, kl. 19 kan man opleve Brian Mørk Show Live i Pilegården, hvor den populære komiker er vært for sine to skarpe og sjove kollegaer Thomas Hartmann og Valdemar Pustelnik

Fredag den 4. september, kl. 19 kan man opleve Brian Mørk Show Live i Pilegården, hvor den populære komiker er vært for sine to skarpe og sjove kollegaer Thomas Hartmann og Valdemar Pustelnik i en liveudgave af det populære TV- og podcast-koncept.

Live-udgaven af Brian Mørk Show bliver meget, som man kender det fra tv og podcast kombineret med det rene impro-vanvid, hvor hverken komikere eller publikum ved, hvad der kommer til at ske. Komiker Brian Mørk står bag successen “Brian Mørk Show”, der i en årrække blev sendt på TV2 Zulu og siden er blevet opdateret til at kunne høres som podcast. Billetter koster 150 kr. Arrangementet er støttet af Slots- og Kulturstyrelsens aktivitetspulje, sommer 2020.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top