Wefood åbner i Tingbjerg
Fredag den 28. august slås dørene op til Wefood Tingberg på Ruten 6D. Butikken vil være åben fra 12 -17

Fredag den 28. august slås dørene op til Wefood Tingberg på Ruten 6D. Butikken vil være åben fra 12 -17, og dagen igennem vil der være gode varer på hylderne og smagsprøver til alle. Klokken 15 -17 kigger ballonmand.dk forbi og tryller sjove ballondyr til børnene.

Wefood bekæmper madspild ved at sælge varer, som mange almindelige supermarkeder ofte kasserer, fordi de enten er blevet overproduceret, har fejl i mærkater og emballage eller som har overskredet bedst-før-datoen. Men varer som ingenting fejler.

Butikkerne drives af frivillige, og overskuddet går til Folkekirkens Nødhjælp arbejde i verdens mest udsatte områder.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top