Sommergrin for børn og voksne
sommergrin-for-børn.jpg
Disse fire herrer styrer løjerne i Pilegården. Foto: comedyklubben.dk
Den rødskæggede comedykaptajn Valdemar Pustelnik styrer først børnene og senere på aftenen de voksne igennem to forrygende sjove comedyshows i Pilegården torsdag den 27. august, kl. 16 og 19.

På programmet er der både trylleri, stand-up og improcomedy. I første omgang kl. 16 er det hele særligt målrettet børn, mens aftenens show er dedikeret de voksne.
Sunny Cagara er en rutineret herre på tryllescenen og kendt som tricktyven på tv, når der skal demonstreres, hvor let man bliver snydt og plyndret på gaden. Han har givet mere end 1500 shows de sidste 10 år og de har både budt på tankelæsning, magi og tricktyveri.

Lasse Madsen kender mange fra DR Ultras Ultrasnydt, og derudover er han også stand-up-komiker med stærke jokes og god improvisation.

Kasper Nielsen har gennem tyve år væltet den danske improscene med gruppen Specialklassen. Der er fokus på interaktion, så man som publikum er med til at bestemme, hvordan showet skal udvikle sig.

Det hele bliver bundet sammen af Valdemar Pustelnik, showets kaptajn. Billetter fås på pilegaarden.kk.dk. Støttet af Slots- og Kulturstyrelsens aktivitetspulje, sommer 2020.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top