Repair Café Brønshøj fikser det
værktøj_colourbox.jpg
Repair Café Brønshøj har værktøjet men man skal selv medbringe eventuelle reservedelene. Foto: Illustration: Colourbox
I Kulturhuset Pilegårdens reparationscafé bliver der pustet nyt liv i defekte sager den sidste mandag hver måned. Næste gang er mandag 31. august, kl. 17 til 19 i kulturhusets café.

Lamper, legetøj, musikanlæg, tøj, elværktøj, simpel elektronik, tøj og mekaniske sager. Holdet af frivillige ”fiksere” kan tage sig af mange typer opgaver. Værktøjet har de, men reservedelene medbringer man selv. Kigger man forbi, er der tilmed gode chancer for, at man samtidig lærer lidt om, hvordan man reparerer. Oftest er det kun småreparationer, der skal til for at forlænge tingenes levetid, og både miljøet og pengepungen nyder godt af det. Det er gratis, hyggeligt og lærerigt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top