Opera-øjeblik på Bellahøj
Opera-Bellahøj-01-35-20.jpg
Foto: Kaj Bonne
Søndag eftermiddag besøgte Copenhagen Opera Festival Bellahøj Nord med en akustisk pop-up koncert. Da festivalen på grund af risikoen for smitte ikke kunne afholdes som sædvanligt, drog sangere og musikere i stedet ud til omkring 100 steder i København for at skabe Opera-øjeblikke - således også på Bellahøj, hvor operasanger David Kragh Danvig løftede stemmen, akkompagneret af Jonas Asgeir Asgeirsson på accordeon.

Søndag eftermiddag besøgte Copenhagen Opera Festival Bellahøj Nord med en akustisk pop-up koncert. Da festivalen på grund af risikoen for smitte ikke kunne afholdes som sædvanligt, drog sangere og musikere i stedet ud til omkring 100 steder i København for at skabe Opera-øjeblikke – således også på Bellahøj, hvor operasanger David Kragh Danvig løftede stemmen, akkompagneret af Jonas Asgeir Asgeirsson på accordeon.

Se flere af Kaj Bonnes fotos på https://kajbonne.myportfolio.com/bronshoj-husum-avis

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top