Mød nattens lydløse jægere
Flagermusturen er din mulighed for at tage familien med ud til Kirkemosen ved skumringstid, når flagermusene vågner og flyver ud for at spise insekter. Med biolog Inger Kærgaard går vi på jagt med “flagermusdetektorer” og lytter efter flagermusenes frekvenser. Vi prøver at finde ud af hvilke flagermusarter, der er ved Kirkemosen Vi mødes ved stien […]

Flagermusturen er din mulighed for at tage familien med ud til Kirkemosen ved skumringstid, når flagermusene vågner og flyver ud for at spise insekter. Med biolog Inger Kærgaard går vi på jagt med “flagermusdetektorer” og lytter efter flagermusenes frekvenser. Vi prøver at finde ud af hvilke flagermusarter, der er ved Kirkemosen
Vi mødes ved stien til kirkemosen ved Pilesvinget
Hvis det regner og blæser kommer der ingen flagermus – og turen bliver udsat til en anden gang.
Tilmelding til zn6e@kk.dk senest den 13. august

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top