IF Stadion er ude af pokalturneringen
Efter en ganske udmærket præstation tabte IF Stadion onsdag aften til Team Sydhavsøerne fra 1. div. med 21-31.

IF Stadion kom lidt skidt fra start og var bagud 1-6 efter 10 min. Men i resten af 1. halvleg kom de gule stærkt tilbage, og var bagud 9-12 ved pausen. De pænt mange tilskuere på trods af coronakrisen øjnede morgenluft.

Stadionspillerne kom ud til 2. halvleg voldsomt fokuseret. Efter 3 min. havde de udlignet til 12-12. Herefter satte Sydhavsøerne turboen til og nærmere end 17-19 med 12 min igen kom Stadion ikke. Der var udsolgt!

En flot kamp af Stadion i de første 45 min, hvor kræfterne rakte til. Der fortsættes nu med træningskampe i weekenden mod Otterup fra 1. division fredag aften og lørdag middag mod FIF begge i ECV Hallen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top