Færre lomme- og tasketyverier under corona
Antallet af lomme- og tasketyverier er faldet med 69 pct., når man sammenligner månederne april, maj og juni 2020 med samme måneder året før. Det største fald er sket i København. Det skriver Danmarks Statistik. Lomme- og tasketyvene har haft det svært i den virkelighed, som corona har indvarslet i Danmark med aflysninger af store […]

Antallet af lomme- og tasketyverier er faldet med 69 pct., når man sammenligner månederne april, maj og juni 2020 med samme måneder året før. Det største fald er sket i København. Det skriver Danmarks Statistik.
Lomme- og tasketyvene har haft det svært i den virkelighed, som corona har indvarslet i Danmark med aflysninger af store arrangementer og råd om at holde afstand til andre mennesker.
Således blev der kun anmeldt rundt regnet 2.000 lomme og tasketyverier i 2. kvartal 2020, hvilket er rekord få og 69 pct. færre end i samme periode året før, hvor politiet modtog knap 6.600 anmeldelser. Det største fald i antallet af anmeldte lomme- og tasketyverier er sket i Københavns Kommune, hvor antallet af anmeldte lomme- og tasketyverier er faldet med knap 2.900, når man sammenligner 2. kvartal 2019 med 2. kvartal 2020. Det svarer til et fald på 76 pct. Næsten halvdelen (45 pct.) af alle anmeldelser om taske- og lommetyveri kom fra Københavns Kommune i 2. kvartal 2020.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top