Tillykke Husum!
Husum-oprykning.jpg
Foto: Christian Ove Carlsson
Ved søndagens afgørende drama, bragte Armin Saronjic gæsterne fra BK Skjold foran efter 21 minutter. Denne stilling holdt indtil det 82 minut, hvor Husum Boldklubs Asmat El El Ouargui kunne bringe balance i regnskabet. Stillingen 1-1 holdt kampen ud og Husum Boldklub er nu klar til at spille i Danmarksserien, hvor modstanderne efter mandagens lodtrækning kommer til at hedde Ishøj, Frederikssund, Karlslunde, BSF, Køge Nord, KFUM, Fremad Valby, Avedøre, Tårby FF og BK Union. Tekst og foto: Christian Ove Carlsson

Ved søndagens afgørende drama, bragte Armin Saronjic gæsterne fra BK Skjold foran efter 21 minutter. Denne stilling holdt indtil det 82 minut, hvor Husum Boldklubs Asmat El El Ouargui kunne bringe balance i regnskabet. Stillingen 1-1 holdt kampen ud og Husum Boldklub er nu klar til at spille i Danmarksserien, hvor modstanderne efter mandagens lodtrækning kommer til at hedde Ishøj, Frederikssund, Karlslunde, BSF, Køge Nord, KFUM, Fremad Valby, Avedøre, Tårby FF og BK Union. Tekst og foto: Christian Ove Carlsson

Se mange flere billeder på christianovecarlsson.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top