Stadig uklarhed om Kulturhus
Det er stadig usikkert, hvordan politikerne på Københavns Rådhus forholder sig til planerne om at indrette Brønshøj Gamle Skole til nyt kulturhus i Brønshøj.

I den gamle skole var det oprindeligt planlagt, at der skulle indrettes en tandklinik, men lokale kræfter har foreslået, at tandklinikken indrettes i det nuværende kulturhus i Pilegården, og at den gamle skole anvendes til lokalt kulturhus. Kultur- og Fritidsudvalget i København støtter dette forslag, men Borgerrepræsentationen har afsat midler til en planlægning af indretning af tandklinik i den gamle skole!

På sit seneste møde har Kultur- og Fritidsudvalget så besluttet, at spørgsmålet om kulturhus i Brønshøj Gamle Skole henvises til forhandlingerne om Budget 2021. Brønshøj-Husum Avis følger sagens udvikling.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top