Netto åbner fremtidens discountbutik
Nettos nye butik på Stenløsevej i Brønshøj er klar med et nyt butikskoncept: Ny indretning, nye farver og et særligt fokus på udvalgte varer

Det bliver en anderledes Netto, man vil møde fra den 13. august, når man går på indkøb i Netto på hjørnet af Stenløsevej og Slotherrensvej. Butikken åbner nemlig med Nettos nye butikskoncept, der skal løfte hele indkøbsoplevelsen.
Butikken vil adskille sig fra en typisk Netto, idet indretningen har fået et gennemgribende løft. Og derudover er butikken udvidet.
Butikschefen i den nye Netto-butik er Serafedin Elmazi, og han glæder sig meget til at byde kunderne indenfor i den helt nye butik:
– Vi vil gerne skabe fremtidens discountbutik med afsæt i en mere rolig butik, der er kendetegnet ved et stærkt sortiment af kvalitetsvarer til discountpriser og stor friskhed. Vi vil i endnu højere grad indrette butikken efter kundernes efterspørgsel, som går mod markante frugt- og grønt-afdelinger, convenience og en enkel og nem navigering i butikken. Det skal være behageligt at handle her, og på tværs af hele butikken vil man møde en styrket oplevelse, som vi håber, at kunderne vil tage rigtig godt imod, siger butikschefen.
Nettos nye butik i Brønshøj er en af i alt 80 butikker, som Netto enten bygger eller renoverer i 2020.
Det er målsætningen, at samtlige Netto-butikker inden for de næste fem år skal renoveres og forvandles, så de står klar i det nye koncept. Netto investerer en milliard i nye butikker i 2020.
Også COOP (Brugsen, Fakta m.m.) arbejder med et nyt koncept for discountbutikker, og har planlagt at åbne butik i det kommende nybyggeri på Store Torv på Ruten i Tingbjerg.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top