Gökhan Erman vinder installatørpris
Gokhan.jpg
Gökhan Erman sikrede sig vvs-installatørprisen. Foto: TEKNIQ Arbejdsgiverne
Et flot gennemsnit på 11,5 sikrede Gökhan Erman årets pris fra TEKNIQ Arbejdsgiverne, da han i sidste uge fik papir på sin uddannelse til vvs-installatør

Gökhan Erman er født og opvokset i Tingbjerg, og han har nu taget deltidsuddannelsen AU i vvs-installation sideløbende med, at han driver virksomheden GE Byg i Søborg. Samtidigt løb han med både æren og TEKNIQ Arbejdsgivernes installatørpris, da de studerende på uddannelsen kunne glæde sig over et veloverstået uddannelsesforløb.
Prisen gives til den studerende på hvert erhvervsakademi, der har klaret sig bedst på uddannelsen og har bestået autorisationsprøven. Og selvom den nye coronahverdag betød, at der ikke, som det ellers er traditionen, blev afholdt en dimissionsfest, så skulle Gökhan Erman ikke snydes for hans velfortjente belønning for et karaktersnit på flotte 11,5.
– Vi fik til at starte med at vide, at der ville være en pris, men det var jo ikke det, der var målet for mig. Jeg vil altid gerne gøre det bedst muligt, hvilket til tider kan være lidt presset. Omvendt har jeg været vant til det fra min tidligere uddannelse som bygningskonstruktør. Og så er det jo rart at få prisen som en anerkendelse af, at man har gjort et godt stykke arbejde, siger den 33-årige prisvinder.
Ifølge TEKNIQ Arbejdsgiverne er prisen da også en vigtig markering af de kompetencer, de nybagte installatører bliver udstyret med.
– Installationsbranchen har brug for dygtige folk – ikke mindst når vi kommer ud på den anden side af coronakrisen. Vi kan jo se, at de nyuddannede installatører er meget eftertragtede ude i virksomhederne, sagde Tina Voldby, underdirektør hos TEKNIQ Arbejdsgiverne.
Sideløbende med studierne har Gökhan Erman også kørt enmandsvirksomheden GE Byg i Søborg.
– Jeg startede op i 2018, hvor jeg havde en faglig ansvarlig tilknyttet, men nu, hvor jeg har fået autorisationen, kan jeg drive det hele selv, forklarer han.
AU i vvs-installation er en videregående uddannelse, hvor de studerende typisk har en baggrund som vvs’ere.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top