FerieCamp i Husumparken
bold-COLOURBOX8648257.jpg

Adorable boy dreaming about being soccer player

Foto: colourbox
Husum Boldklub tilbyder aktiviteter for alle børn og unge

Både i uge 29 og 30 har Husum Boldklub gratis aktiviteter i Husumparken mellem Husum Skole og Husum Boldklubs nye imponerende klubhus. Aktiviteterne afholdes mandag til fredag og starter hver dag kl. 10 og slutter kl. 15, kun afbrudt af frokostpause og leg mellem kl. 12 og 13.

For de 3-4 årige starter dagene med tumlingefodbold og kl. 11 er det de 5-6 årige, der skal spille mikrofodbold. Der er hele dagen en lang række andre tilbud, der henvender sig til børn og unge i alle aldre. Der er mest fokus på fodbold, men også mange andre aktiviteter er på programmet, blandt andet volleyball, rundbold, fitnesstræning, kongespil og andre sjove kastespil.

Hver eftermiddag er der mulighed for at deltage i teknisk fodboldtræning og dagene afsluttes med en mini-fodboldturnering.

Husk mad og drikke og praktisk tøj

Flere oplysninger og nærmere program på hjemmesiden feriecamp.kk.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top